zo 4 jul

SBK a/d Waal - Kizomba Workshop Afrosession & Oefenavond

Wil jij ook Kizomba leren dansen? Of je nou een beginner bent of al een aantal lessen hebt gehad, er is voor iedereen wat te leren tijdens de Workshop!

Tijdens onze Workshop die door Mosé & Kiki wordt gegeven, leer je de basisstappen en heb je ook de mogelijkheid om je 'skills' en techniek te verbeteren. In korte tijd krijg je de Kizomba onder de knie en kan je ook meedansen op de vele feesten.

Daarna is er de mogelijkheid om de moves die je geleerd hebt, te oefenen en te showen op de Salsa – Bachata & Kizomba Aan De Waal oefenavond vanaf 20:00 uur.

Je bent welkom op de vertrouwde en unieke locatie van Nijmegen. Bij Brebl. Geniet van de industriële sfeer, de Waal, het dakterras en de lekkere biertjes aan de kade.

Kosten: Workshop - oefenavond SBK en garderobe = €10.-

Start Kizomba Workshop: 19.00 uur tot 20.00 uur
Start SBK Aan De Waal oefenavond: 20.00 uur tot 23.00 uur

Music by: DJ Maximelody & DJ Jango

Dakterras = Aanwezig
Parkeren = Gratis

Aanmelden via: 0614534678 (WhatsApp) of mailen naar: djangobachata@gmail.com


TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 19:00
Aanvang 19:00
Einde 23:00
Locatie OscarLeeuw
Organisatie Salsa - Bachata & Kizomba Aan De Waal
Genre Live muziek, Dansen
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief