do 19 aug

Duo Interplay

Veel muzikale interactie, een grote muzikale verantwoordelijkheid en je repertoire héél goed kennen. Dát vraagt het spelen in een duo bezetting van musici. En het heeft de luisteraar ook iets te bieden, namelijk alle ruimte voor de verbeelding.

Geïnspireerd door enkele van hun heldenduo's, zoals Stan Getz met Kenny Barron, Jim Hall met Pat Metheny, Bob Brookmeyer met Jim Hall, spelen saxofonist Jelske Hoogervorst en gitarist Folker Tettero hun favoriete jazz-, pop- en soulrepertoire in duo-formatie onder de naam Interplay.

Ze steken hun favoriete popsongs van Stevie Wonder, Paul Simon, John Mayer, The Beatles, en Billie Joel in een instrumentaal, jazzy jasje. Citeren vol nostalgie hun geliefde jazzstandards en gooien zichzelf in het diepe met korte improvisaties zonder afspraken tussendoor. Dat wordt dus aanpoten met zijn tweeën.

Interplay biedt een intieme luisterervaring vol muzikale interactie, momenten van herkenning en momenten van ontdekking.

Duo Interplay is:
Jelske Hoogervorst - saxofoon
Folker Tettero - gitaar

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief