do 23 sep

Indra - Een vertelconcert

van Monique de Adelhart Toorop en PieterJan Cramer van den Bogaart

Vragen, heeft dat zin? Er is geen einde, geen begin. Er is geen zoeken en geen tijd, geen beweging en geen strijd.

INDRA is een jazz-vertelling over het Indonesische jongetje Indra, dat door het vinden van een magische kris op zoek gaat naar de vader die hij nooit heeft gekend.

Een wereld vol verlangen, levensvragen, mystiek en de vechtkunst pencak silat ten tijde van het koninkrijk Majapahit in de 15e eeuw na Chr.

Monique en PieterJan maken al jaren samen muzikale monologen. Hun eerste productie was “Bergen Geluk”, een autobiografische vertelling over het wel en wee van bergwandelen. Daarna kwam “Koufront – een muzikale monoloog over stilstand”, waar de spanningsboog tussen stilte en verstilde muziek met elkaar een strijd aangingen. Waar in de eerste twee producties veel bewerkingen en vertalingen de boventoon voerden, betreft het in de derde productie “Indra” teksten en composities van Monique en PieterJan zelf. Het resultaat is een sferisch, jazzy verhaal waar veel ruimte is voor improvisatie, mede dankzij de aanvulling van bassist Dion Nijland en drummer Nout IngenHousz.

Uitvoerenden:
Monique de Adelhart Toorop – zang, vertelling, teksten, composities | PieterJan Cramer van den Bogaart – piano, composities | Dion Nijland – contrabas | Nout IngenHousz – drums


Meer info:
https://www.adelharttoorop.nl/
https://www.indra-muziek.nl/

Kaarten:
Voorverkoop:
€15,- regulier
€7,50 voor jongeren t/m 18 jaar en studenten

Aan de deur:
€17,50 regulier
€10,- voor jongeren t/m 18 jaar en studenten

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief