za 18 sep

Nijmeegse Kunstnacht

De Nijmeegse Kunstnacht bestaat 10 jaar! Dat vieren we op zaterdag 18 september 2021 met een feestelijk jubileumprogramma. Na een stil coronajaar gaan we ons eindelijk weer helemaal onderdompelen in het Nijmeegse aanbod van kunst en cultuur. Laat je verrassen door spannende combinaties van verschillende kunstvormen: muziek, dans, beeldende kunst, film, theater, multimedia, wetenschap, literatuur en poëzie. Stippel vooraf jouw eigen route uit, waarbij je de keuze hebt uit meer dan 25 locaties.

Dit programma vindt plaats in vijf vaste rondes: reserveer van tevoren met jouw Kunstnacht-ticket.

De kaartverkoop staat voorlopig op pauze: meer informatie lees je hier.

In Brebl ontdek je twee Nijmeegse bands, die het misschien nét even anders doen dan je gewend bent.

Kunstkameleon Stefanie Janssen vormt samen met buiten-de-muzikale-lijntjes-denker Boorwater en bas- en meer-man Rick Weren het experimentele Nederpoptrio Wildgroei. Je hoort een wildgroei aan invloeden in hun muziek, zoals newwave, dub, techno, house, triphop en opera. Dat staat garant voor een geestverruimende ervaring!

De Literaire Boyband maakt literatuur om doorheen te gillen: poëzie op een podium, maar dan met meezingbare refreinen, zwoele blikken en de constante dreiging van een brake-up. Wout Waanders, Jelko Arts, Laurens van de Linde, Martin Rombouts en Koen Frijns zijn het enige schrijverscollectief met danspasjes. Een wervelend spektakel in en over de spotlights, over spelen voor boekenbonnen en de angst voor solo gaan.


https://nijmeegsekunstnacht.nl/


TICKETS
Prijs (VVK) € 17,50
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief