za 11 sep

Popronde

De voorpret kan beginnen! 11 september trappen we de Popronde Nederland tour traditiegetrouw af in Nijmegen en man o man, wat hebben wij daar zin in! Van 12.00 uur ‘s middags tot middernacht wordt thuisstad Nijmegen omgetoverd tot muziekhoofdstad van Nederland, met optredens van maar liefst 82 acts op 14 locaties! We breiden het festivalgebied uit naar o.a. het Honigcomplex, Hubert en andere vette locaties buiten het stadscentrum en we zijn er dus ook in Brebl! Alle shows zijn zitshows en er geldt een 1,5 meter-afstand-regeling. Testen voor Toegang hoeft daarom niet.

Wel verkopen we kaarten dit jaar, dit omdat we als Popwaarts alle gages van de spelende acts betalen. Dat doen we om de podia tegemoet te komen, en de acts ervan te verzekeren dat ze hun vraagprijs betaald krijgen. De prijs blijft laagdrempelig: voor 5 euro koop je een passe partout en mag je alle locaties bezoeken die je wilt. Door vooraf een kaartje te kopen verzeker jij je van een plek, dus wees er gauw bij, de plaatsen zijn vanwege de 1,5m regel zeer beperkt! In het ticketsysteem geef je je route aan. Op die manier weten we wanneer een locatie volgeboekt is en voorkomen we rijvorming bij de ingang.

De officiële opening van Popronde 2021 vindt plaats in De Lindenberg, de plek waar Popronde in 1994 begon. Tweede Kamerlid en schrijver van de nieuwe Popnota Peter Kwint en Nijmeegs cultuurwethouder Noël Vergunst (die ooit nog heeft deelgenomen) openen deze editie. Zij krijgen het jubileumboek ‘(ietsjes meer dan) 25 jaar Popronde’ als eerste uitgereikt. Aansluitend speelt puntjudith de eerste ‘officiële’ show van Popronde 2021 - stiekem kun je namelijk ruim voor de opening al genieten van een heel middagprogramma - check het programma op https://www.popronde.nl/steden/nijmegen Verder is het concept nagenoeg hetzelfde: je trekt van locatie naar locatie door jouw stad op muzikale ontdekkingstocht en laat je verrassen door toffe muziek!


TICKETS
Prijs (VVK) € 5,00
Prijs (ADD) € 5,00
Zaal open 11:30
Aanvang 12:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Popronde
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief