za 25 sep

Trianon Op Locatie (TOL)

Op vrijdag 30-4 om exact 18.00 uur sloot het fameuze Trianon haar deuren: hiermee kwam een einde aan een prachtige bruine kroeg en een bijzonder muziekpodium. Door Corona was het toen niet mogelijk om op gepaste wijze afscheid te nemen. Toenmalig eigenaar van Trianon, Andre Overbeek, organiseert tezamen met een aantal hondstrouwe gasten daarom op 25-9 het Trianon op Locatie Festival!

Maar liefst 40 muzikanten, die op de een of andere wijze verbonden zijn aan Trianon, verlenen hun medewerking aan dit bijzondere evenement. Van Kasteelbier tot Eric Devries, Van PEBB tot de Recordings en als uitsmijters de rockers van The Touch en de swinging Dancefloor Dandies. Dit wil je niet missen! Huilen mag!

15.30 uur Zaal open
16.00 uur Kasteelbier
17.00 uur PEBB + Henk Guitjens (gast)
18.00 uur The Recordings
19.00 uur Eric Devries & Eric van Dijsseldonk
20.00 uur The Touch
22.00 uur The Dancefloor Dandies
23.30 uur Einde

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Trianon
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en) Kasteelbier
Eric Devries & Eric van Dijsseldonk
PEBB + Henk Guitjens
Recordings
The Touch
The Dancefloor Dandies

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief