zo 10 okt

Big Band Ravenstein

Dertien ervaren blazers, aangevuld net zo ervaren ritmesectie en zang, allen afkomstig uit ruime omgeving van de pittoreske vestingstad aan de Maas: samen vormen ze Big Band Ravenstein. Al ruim twintig jaar intensief samen, waarvan een groot deel onder leiding van Rob van de Hoven. Nog even gemotiveerd als toen om goede jazzmuziek te maken.

Op de lessenaar staat muziek van hedendaagse componisten, arrangeurs en bandleiders zoals Henri Gerrits, Torsten Maass en Gordon Goodwin. Tegelijkertijd ook nummers van jazzlegendes zoals Count Basie, Peter Herbolzheimer en Rob Pronk. Maar dat is nog niet alles. Wat te denken van composities en arrangementen uit eigen gelederen, zoals mooie ballades van en door onze trompettist Tigran. Van alles komt voorbij tijdens dit concert. Instrumentaal of met zang, met diverse eigen solisten zoals Frans en Geert. We hebben ook weer nieuwe nummers ontdekt. Kent u Michael Davis al? Ook kunt u zich verheugen op een groovy arrangement van bassist Herman Lamers. Kortom, kom langs en maak kennis met ons en onze muzikale drive en swing mee.


Bezetting:

5 saxen (Joël, Geert, Wilbert, Günter, Wim), 4 trombones (Ruud, Hans, Frans, Gerard), 4 trompettisten (Pierre, Tigran, Jos, Arjen), ritme (Sacha, Ingrid, Herman), dirigent Rob.


www.bigbandravenstein.nl

Voorverkoop: €7,5 regulier €5 voor jongeren t/m 18 jaar en studenten
TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 7,70
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Jazzin@Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief