di 19 okt

BreblJazzJam

Jamsessie!

Elke dinsdag beginnen we de week met een jamsessie, de ene week jazz en de andere week pop en vanalles wat. Aanstaande dinsdag komt de BreblJazzJam dus weer terug!

Wij zorgen voor een backline en een startband en daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets speciaal biertje van de tap te drinken. Deze jazzjams worden georganiseerd door de nestor van het Nijmeegse jazz-jam-leven Wiro Mahieu.

Vandaag met: Ton Scheepers - piano, Melvin van Wilsem- slagwerk, Wiro Mahieu - contrabas/basgitaar. De openingsset zal bestaan uit eigen werk van Ton Scheepers


www.pianoles-nijmegen.nl

www.wiromahieu.com


Gratis
Prijs (ADD) € 
Zaal open 21:00
Aanvang 21:15
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief