zo 31 okt

Dijkstra & Evenblij Ter Plekke

Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit cultuurcentrum Brebl in Nijmegen. Het gaat daar onder andere over de strijd van Nijmegenaren tegen een asfaltfabriek die de gezondheid van de buurt in gevaar brengt. Nijmegenaren Sinan Can en Qader Shafiq vertellen over de asielopvang in Heumensoord en met oud-NEC verdediger Eric van Rossum gaat het over die bijzonder avond in 1983, toen NEC bijna Barcelona versloeg.

Frank Boeijen speelt live zijn muziek, verslaggever Mai Verbij verstopt zich ergens in de gemeente en schrijver en Nijmegenaar Thomas Olde Heuvelt vertelt over de kunst van horror. De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl


De uitzending is ook live bij te wonen. U bent van harte welkom in cultuurcentrum Brebl!

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief