zo 24 okt

Patch the Sky & Elise Bos

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Met diverse muzikale projecten in het Nijmeegse op hun palmares vonden de vier bandleden elkaar eind 2019 opnieuw in hun liefde voor de muziek die hen tijdens hun leven blijft inspireren. De wil om deze verschillende stijlen in nieuwe samenstellingen met elkaar en de wereld te delen leidde tot de oprichting van deze nieuwe Nijmeegs-Utrechtse formatie.

Een paar jaar rijper en wijzer, maar alle vier nog steeds met dezelfde passie voor het vertellen van toegankelijke en compacte muzikale verhalen met veel ruimte voor sfeer, dynamiek en gevoel. Op zondag 24 oktober beleeft Patch the Sky haar vuurdoop op het podium van Brebl, waar de band haar debuut-EP ‘Hold on Tight’ officieel zal lanceren. Het optreden wordt begeleid door VJ Jeroen Bevers.

Sander Ummelen - Zang
Roel Bos - Drum
Steve Merlin - Bas
Sjef Poels - Gitaar

https://patchthesky.bandcamp.com/releases

Elise Bos zal de avond openen. Elise, de Nijmeegse.singer-songwriter schrijft autobiografische liedjes, persoonlijk en intiem vaak met Folky klanken en melancholische ondertoon. Over vastlopen, losraken, en openbaringen. Als in een dagboek geeft ze de luisteraar een kijkje in haar hoofd en hart.

EliseMaria · Train song. demo

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) Patch the Sky
Elise Bos

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief