do 11 nov

De Baron - Releaseshow! én Terra Volta!

De Baron ontketent een opzwepende muzikale revolutie. Ze versmelten stomende Brass, urban balkan en art rock tot een muur van geluid die je van de polder naar de Sahara blaast. Met een rauwe, maar vooral ontwapenende vertoning en dat in je moerstaal.
Terra Volta Nijmegen is een dynamische, achtkoppige feestband die van elk publiek een dansende massa maakt. Terra Volta gebruikt een mix van multiculturele invloeden uit verschillende hoeken van de wereld, van ska en reggae tot Balkan-, Afrikaanse en Caribische geluiden om een vrolijke en levendige muzikale ervaring te creëren.

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en) De Baron

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief