geannuleerd

zo 14 nov

Latin Brazilian Moods Project 2021

'Latin Brazilian Moods Project 2021" was de werktitel (en dan nu de naam van band) van het bijzondere workshop project waarmee ze afgelopen juli een week zeer intensief hebben gewerkt aan een erg fijn repertoire met Cubanjazz van onder meer Chico O'Farrill, Claire Fischer, Jerry Gonzalez en Fort Apache. Brasiljazz á la Pat Metheny, Lyle Mays, Hermeto Pascoal en uiteraard eigen werk van G.J. Binkhorst!

De verfijnde en uitgebalanceerde bezetting van het orkest bestaat uit 17 spelers en staat o.l.v. de Latin en Braziljazz specialist Gerrit-Jan Binkhorst.

Hier wat geluidsfragmenten om alvast een indruk te geven van wat er zoal te verwachten valt: Pat Metheny Group, Sorrindo, Rumbata Beat Band

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 7,50
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Einde 17:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief