geannuleerd

za 27 nov

Thaïti & The Koalaz

Thaïti en The Koalaz hebben voor deze avond in Brebl de instrumenten ineen geslagen. Ze willen graag samen met jullie een avondlang weer kunnen dansen, zweten en onbevangen genieten om te vieren dat we dit, eindelijk weer samen met elkaar, kunnen doen. Deze avond is gevuld met twee liveshows en een groovende DJ-set als toetje. Kom je ook?!

Thaïti

De Nijmeegse band Thaïti nam al menig dansvloer mee met hun eigenzinnige exotica-pop. Hun muziek is misschien wel het best te omschrijven als de soundtrack van een dromerige Tarantino space-western; zweterige disco, zinderende surf & chicha, afgebluste fuzzrock met een vleugje hedendaagse indie.

Als een soort kameleon lijken ze de genres die op hun pad komen eigen te maken. Gewapend met percussie, zonovergoten gitaren, opzwepende ritmes en een gezonde liefde voor de 60s & 70s streeft Thaïti elk podium om te toveren tot een gran fiesta. Dus get ready om te dansen als Mia Wallace na een 5 dollar shake!

De band speelde eerder Popronde en bracht in 2019 haar eerste Mini-LP genaamd 'Toucan Bay' uit. Met nieuw materiaal zeer snel op komst staat de band te popelen om hier wat van aan jullie te laten horen tijdens deze show in Brebl.

Meer info kan je vinden op: facebook en instagram.
Foto: Valerie van Hazendonk

The Koalaz

De koalabeer eet eucalyptus bladeren die ervoor zorgen dat de koala bekend is komen te staan als een vredelievend en trippy dier in het dierenrijk.

The Koalaz is een vier-koppige band uit Nederland. Met hun dansbare mix van Reggae/Psych en Indie/Rock nemen ze je mee in hun eucalyptus tangie trip. De kritische teksten spoken rond in je hoofd terwijl de groovy drums, diepe bass en spacey gitaarriffs je lichaam en ziel laten op gaan in een golf, en wanneer die golf omslaat vind je jezelf terug, dansend als een hippie, zonder je het zelf in de gaten had.

The Koalaz verspreiden de oeroude boodschap van wijsheid en blijheid die de koalabeer in het dierenrijk al honderden jaren probeert te verspreiden.

Meer info kan je vinden op: facebook en instagram.


TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 7,50
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief