geannuleerd

vr 3 dec

Blauwdruk | Mark Grusane

Eind dit jaar houdt ons vaste thuis op te bestaan als club. Sinds 2015 gaven we er in totaal 17 feesten, nodigden we onze lievelingsdjs uit en maakten we er vrienden, en herinneringen voor het leven. 


Op 3 december nemen we afscheid van Brebl met niemand minder dan Mark Grusane aan de knoppen. 

Muziek: Mark Grusane (DiscTechno, Chicago) Blauwdruk residents 

Let op: entree voor 19:30 uur. Daarna zijn de deuren gesloten.


Blauwdruk wil een veilige haven zijn, waar iedereen kan zijn wie die wil zijn, waar je je vrij en veilig voelt, en waar we diversiteit vieren. Ongeacht leeftijd, kleur, afkomst, seksuele voorkeur, sekse of genderidentiteit. Blauwdruk handhaaft een zero tolerance beleid op discriminatie in welke vorm dan ook. Voel jij je onveilig of zie je dat er iets gebeurd wat niet kan? Laat het ons weten. Heb je tijdens een van onze eerder edities ooit iets vervelends meegemaakt, dan horen we jouw ervaring graag om er van te leren. Dat kan via info@blauwdr.uk.

Geniet in het moment en laat je telefoon in je zak op de dansvloer. 21+


TICKETS
Prijs (VVK) € 18,79
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 18:00
Aanvang 18:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Blauwdruk
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief