geannuleerd

zo 26 dec

Bo van de Graaf presenteert: Doe wat je ‘t liefste doet!

Een muzikale booster die langdurig bescherming biedt!!

6 musici, gepokt en gemazeld in de Nederlandse jazz- en impro-scene brengen een eenmalig concert waarin veel mag gebeuren:namelijk alles wat met muziek te maken heeft en dan wordt dit gegarandeerd een grenzenloze middag. Van de musici weten we dat ze “improviseren zonder grenzen” als essentiële voorwaarde zien voor muzikale ontwikkeling.

Saxofonist Bo van de Graaf stelde deze droombezetting samen. Met enkelen speelde hij al eerder samen in I Compani. Violist Oene en zangeres Monica stonden al langer op zijn wensenlijst voor een muzikale ontmoeting. 45 jaar geleden zette van de Graaf zijn eerste stappen op de podia. Intussen is er veel gebeurd en zijn er vele honderden concerten gespeeld met tientallen ensembles en steeds waren avontuur, spontaniteit en verrassing de brandstof die het vuur deed oplaaien. De warmte van dit vuur zijn zeer welkom in deze koude periode.

De musici: Makki van Engelen - drums; Dion Nijland - bas; Albert van Veenendaal - piano; Oene van Geel - (alt)viool; Monica Akiary - zang; Bo van de Graaf - saxofoons.

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Einde 16:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief