geannuleerd

za 11 dec

Nijmegen By Day Festival

Op zaterdag 11 december 2021 staat er iets moois te gebeuren in Nijmegen namelijk ‘Nijmegen By Day’! Een overdags festival waarbij Nijmegen in de spotlight komt te staan! Dit vier je toch het liefst met ons!? Kies je route langs de verschillende area's met ieder zijn eigen muziekstijl en concept.Wij geven ‘daydrinking’ een compleet nieuwe betekenis!

Grootheden in het hedendaagse uitgaansleven Rewind en HERRIE MET GERRIE en Terug Naar Toen verwelkomen jullie bij Brebl met een gigantische dosis gezelligheid! Ben jij er ook bij?

REWIND
Terugspoelen naar de hits van toen en fast forwarden we naar de hits van nu! Een unieke mix tussen The Jackson 5, Nelly, Usher, Beyoncé en het hete heden!

HERRIE MET GERRIE
Waan je in Gerrie's Jungle vol met de mooiste decoratie, acts, danseressen & confetti! Je trommelvliezen worden verwend met een heerlijke mix van techhouse/disco & house classics!

TERUG NAAR TOEN
Vroeger was alle beter! We spoelen terug naar de jaren 90's en 00’s en draaien de lekkerste Top40 hits van toen.

MIJN SILENT DISCO
De muziek door je eigen koptelefoon, genoeg ruimte in de geluidssferen om de longen uit je lijf te krijsen dus!

TICKETS
Prijs (VVK) TBA
Prijs (ADD) TBA
Zaal open 13:00
Aanvang 13:30
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie By Day
Genre Evenement, Clubnacht
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief