zo 19 dec

ROOD ADEO - Worn Love

Nieuwe albumtour van ROOD ADEO Worn Love

Al een kwart eeuw levert Rood Adeo obscuur-romantische albums en live-performances van topniveau af. Dit seizoen verschijnt ‘Worn Love’, het partneralbum van ‘Voluntary Intakes’, waarmee het een tweeluik vormt van maar liefst 31 tracks aan nieuwe nummers, eerdere opnames en live uitvoeringen.

Voor dit power house aan muziek en poëzie van maestro-songwriter Adeo kunnen we maar beter even gaan zitten; beide luisterplaten vangen de aandacht volledig, knijpen onbarmhartig in de ziel en laten ons balanceren tussen hoop en wanhoop. Dat belooft alle goeds voor de concerten van de komende Worn Love albumtour; die een must zijn voor alle dieper gravende music & words liefhebbers.

Songwriter, zanger en instrumentalist Rood Adeo wordt tijdens de Worn Love album-tour bijgestaan door een all-star batterij aan topmusici: Toon Meijer (saxen), Aldo Spadaro (gitaren), Johan Jansen (pedal steel), Jan Flubacher (contrabas) en Mark Eshuis (drums & percussie).

https://www.natd.nl/

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 13:30
Aanvang 14:00
Einde 16:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief