geannuleerd

vr 3 dec

Techno Classics – Dimitri exclusive set

Het heeft even geduurd, maar we zijn weer terug en we hebben er zin in want Dimitri komt een exclusieve set bij ons doen! Het wordt weer een legendarische Techno avond in Brebl die je niet mag missen.

Dimitri, niemand minder dan een living legend. Hij was er al bij toen eind jaren tachtig house en techno in Nederland in de kinderschoenen stonden. Jarenlang een residency in club Roxy, waar de house groot werd in Nederland. 

In de jaren negentig brak Dimitri internationaal door en werd hij gezien als een van de allerbeste dj’s. Met recht een monument in de Nederlandse dance. Nu eindelijk in Brebl!

Line Up: 
 - Dimitri 
- Oker (Nimma Beats) 
 - Hansz (Planet Rose) 

Hosted by Dutch Dance NMG & Class X

TICKETS
Prijs (VVK) € 18,29
Prijs (ADD) € 22,50
Zaal open 19:00
Aanvang 19:00
Einde 23:59
Locatie OscarLeeuw
Organisatie Dutch Dance NMGN
Genre Dans, Dansen
Artiest(en) Dimitri

Elke week concerten en sessies die anders niet door zouden gaan. Het programma is zowel online via de stream als op 1,5 meter afstand live mee te maken.

Hou het leven live: een samenwerking tussen Brebl, de Kroon, Trianon, de Thiemeloods, de Wunderkammer en de Gemeente Nijmegen

Je bent welkom om mee te komen doen of te komen luisteren, en je mag natuurlijk sponsoren:

Lees meer 

Van dinsdag tot en met vrijdag kan je 's middags lunchen bij Wereldkoks in Atlas Hollandia, het café van Brebl. Na de sessie op zondag verkopen we in Brebl heerlijke Wereldkoks soep.

XML
nieuwsbrief nieuwsbrief