geannuleerd

vr 4 mrt

Oekraïne Benefiet - Tailbones & Bjarke Ramsing

Oekraïne Benefiet Weekend

Terwijl het prachtig is dat we weer mogen Carnavallen voelt het ook scheef om te feesten terwijl er zo'n massaal leed plaats vindt slechts twee landen verderop. Daarom hebben wij van de Tailbones samen met Cultuurcentrum Brebl Nijmegen de handen ineengeslagen om a.s. weekend een Benefietweekend voor Oekraïne te organiseren.

Alle opbrengst hiervan gaat naar Giro 555 van het Rode Kuis. Dus kom, doneer, heb 't goed en steun!

Wie zijn de Tailbones?

The Tailbones grijpen naar oude tradities in de rootsmuziek en brengen dit op een authentieke wijze naar deze tijd. Deze bende uit het diepe Brabant stoomt over van die verduvelde Rock'n Roll! Verenigd onder één credo:

SWAMP

Vrijdag zullen zij het podium doormidden dreunen en een gepaste act meenemen. Namelijk: Bjarke Ramsing -

Bjarke  genoot zijn muzikale opvoeding op het zuidelijke platteland van Denemarken. Zijn eigen muzikale stijl vormgeven uit overblijfselen van oude Amerikaanse folk-, blues- en rootsmuziek. Jarenlang toerde hij door Europa en overzee. Zijn weg banen door te spelen op straathoeken en in bars.

Bjarke brengt live een zeldzaam en subtiel randje van oprechte oprechtheid over. Met teksten die de puinhoop van het moderne westerse leven doorzoeken op zoek naar een soort schoonheid. De toeschouwers achterlatend met een geur van iets dat nog rauw, ongepolijst en waar is.


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief