do 7 apr

Taste of Ruby

Taste of Ruby speelt een fijne mix van smooth jazz en soft pop. Niet alledaagse covers, opnieuw gearrangeerd, met een theatrale touch. Het repertoire wordt gekozen op gevoel en bevat nummers van o.a. Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, plezier en kwaliteit. En dat brengen zij graag over op hun publiek.

Taste of Ruby bestaat sinds januari 2017. Het initiatief van Nels Busch om dit trio te starten, maakte collegamuzikanten Gaby en René meteen enthousiast. Na één proefrepetitie bleek het een perfecte match. De drie muzikanten vormen een echte muzikale drie-eenheid. In een relaxte en ongedwongen sfeer wordt van ieder nummer een muzikaal verhaal gemaakt, dat zo puur en eerlijk mogelijk wordt vertolkt.

Bassist Nels Busch was van 1979 tot 1991 bassist bij de succesvolle Frank Boeijen Groep. Daarna volgden verschillende bands en muziekstijlen als: Grieks, Wereldmuziek, Americana, Folkrock en nu de jazz van Taste of Ruby. Zangeres Gaby Haerkens begon als actrice en werkte daarna als allround zangeres, met een voorliefde voor Franse chansons, Duits cabaret en American Songbook. Tijdens jazzjamsessies ontstond de liefde voor de jazzmuziek, die in Taste of Ruby tot bloei komt. Gitarist René Bogers studeerde gitaar aan het conservatorium en speelde daarna in diverse bands waardoor hij verschillende muziekstijlen in de vingers kreeg. Naast uitvoerend musicus is René ook muziekdocent, bandcoach en bandbegeleider. René zat samen met Nels enige jaren in een Americanasinger/ songwriter band. Hun muzikale klik zet zich nu voort in Taste of Ruby.

Taste of Ruby brengt pure live muziek voor een sfeervolle gelegenheid en vanavond dus in Brebl.

Meer info: https://tasteofruby.nl


TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief