do 19 mei

Platvloers & Romheen met La Zona

Platvloers & Romheen met La Zona: Beide bands vermengen het Nederlands woord met muziek, van soundscapes en grooves tot Nederlandstalige funk. Van Franse Kaas tot Porte Salut, van het bezingen van de dag, met een roestig sonnet, wolkjes melk en waaiende winden.

Platvloers
Hier komt de Funk, check het aroma!
Vrij vertaald heeft dat woord ‘Funk’ alles met geur te maken. Walmen, odeurs, zinnenprikkelende aroma’s, aangename doch schurende geuren.
Omdat wij onszelf zijn en in het hier en nu zetten wij muziek maar ook taal naar onze hand, en zo belanden we in het tijdperk van Stinkie.

Opdat mensen zullen weten wat de naam is wanneer wij de dag bezingen!

Platvloers is een funk/hip-hop-band uit de omgeving van Nijmegen die funky tracks met rap combineren, en dat alles in het Nederlands. Hun muzikale formule richt zich op het overbrengen van een positieve energie, dansbaarheid en een feestelijke sfeer. Hun  invloeden zijn uiteenlopend maar noemenswaardig en zijn acts als Parliament, Prince, Stevie Wonder, A Tribe Called Quest, The Roots en Relax.Romheen met La Zona
Twee-eenheid van woorden & muziek. Romheen met La Zona maakt muziek op gevoel, over gevoel en met gevoel. Romheen schrijft. Teksten, verhalen, poëzie en proza. Op gevoel, over gevoel en met gevoel tussen de regels. Noten zijn woorden en woorden klinken als muziek.

Schraap de waarheid - Romheen met La Zona (2021) from La Zona on Vimeo.

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:30
Aanvang 21:00
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Poëzie,
Artiest(en) Romheen met La Zona
Platvloers
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief