do 12 mei

The Swim & Bonnie Blue

Twee bands uit Nijmegen en omgeving op het podium vandaag: The Swim & Bonnie Blue!

The Swim

The Swim is een nieuw trio uit Nijmegen en Boxmeer dat pop- soul- funk- en rhythm & blues bewerkingen speelt van bekende composities uit 7 decennia popmuziek.

Drie ervaren muzikanten die al tientallen jaren op de podia te bewonderen zijn in diverse bands als: The Revolvers, Wings of Steel en Ruby Fruit Jungle. The Swim brengt nummers ten gehore in andere dan de bekende versies van onder andere: Johnny Cash, the Police, INXS, Prince, the Beatles, Ray Charles, Neil Young en John Mayer .'Remarkable Remakes' zoals de band de bewerkingen zelf noemt. Verrassend en toegankelijk.

met:
Jan van Heumen: basgitaar - zang
Berno van Soest: gitaar - zang
Dominique Maassen: drums

Bonnie Blue

Echt groen kun je ze niet meer noemen maar duurzaam is deze band wel. Bonnie Blue is een nieuwe band bestaande uit leden van o.a. De Thuisband, Funkville Station, Let’s Quit, Julio’s Suitcase, De Bert Heerink Band, The Drive en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Af en aan spelen deze muzikanten al meer dan dertig jaar samen! En zoals bij veel mooie dingen geeft dat alleen maar extra glans. Dat geldt ook voor de poppareltjes van o.a. Crowded House, Steely Dan, Bonnie Raitt en The Police die mooier dan ooit uit de verf komen.

met:
Henny Oudesluijs - zang, ukelele
Edward Roussier- zang, gitaar
Case Bastings - zang, bas
Jules Peters- zang, gitaar
Ted Basten - drumsTICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief