wo 22 jun

Adopteer een Liveshow

Wil jij weer lokale muziek checken? Maar weet je niet waar je het moet zoeken? Wij wel! De Basis heeft speciaal voor jou: adopteer een liveshow

Op woensdag 22 juni breken 6 lokale acts het dak van de Brebl helemaal af. Jij kunt daarbij zijn! Nee, je kan nog meer doen: je kunt het mede mogelijk maken! Je kunt namelijk een act ‘adopteren’. Daarmee zorg je ervoor dat deze show door kan gaan, hou je de lokale muziekscene levend én creëer je tegelijk een unieke kans om, samen met negen vrienden te genieten van een verrassende avond live muziek.

Op deze avond geniet je natuurlijk ook zonder adoptieouder te zijn van dé beste nieuwste lokale acts. Babs is een rapper, producer en songwriter met een activistische missie. Denk niet in hokjes met Babs. Emile Lagarde verruilde de stad voor een yurt in de natuur en zijn muziek ontwikkelde mee. Hij maakt hypnotiserend akoestisch sound design met eigenzinnige teksten. Als je op zoek bent naar het hardere werk, kom dan naar deze over voor Shaemless. Hun geluid is ruw, energiek, noisy, en dynamisch. Dub Disciple gaat alleen maar vooruit en niet meer achteruit. De producer maakt reggae en dub en improviseert live! MARTH mixt genres totdat je ze niet meer herkent. Dit muzikale wonderkind legt de complexiteit van het leven bloot met zijn muziek. Van Bella Luna kan je een rauwe sound in een mix van vroege jazz en moderne R&B verwachten.

Wil je dichterbij de lokale scène staan? Ga snel naar de adoptiepagina van De Basis voor meer info en kies welke act jij wil adopteren! Je kan natuurlijk ook enkel een kaartje kopen als bezoeker!


TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie De Basis
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Babs
Emile Lagarde
Shaemless
Dub Disciple
MARTH
Bella Luna
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief