za 18 jun

Bootleg Betty - Soul Searching- after-after-release party

Eindelijk is het zo ver: we gaan een feestje bouwen ter ere van het uitgebrachte album Soul Searching van Bootleg Betty.

Om 20:30 uur trappen de heren van Einfach Kurt de avond af met hun duistere murderballads, broeierige vooroorlogse blues en nachtclubnoir songs.

Daarna pakt Bootleg Betty het stokje over om je alle hoeken van de rootsmuziek te laten horen. Vol energie vuurt het Nijmeegse vijftal haar meerstemmige mix van rockabilly, pop, country en rock-‘n-roll op je af. De eigentijdse benadering van deze traditionele invloeden resulteert in een herkenbaar geluid dat alles behalve gedateerd is.

Last but not least draaien DJ's Cris en Léo hun roestige plaatjes; voetjes van de vloer! Over Soul Searching:
Qua stijl gaat Bootleg Betty met één sterk been een andere kant uit, met het andere been blijven ze in hun eigen roots-en rockabilly straatje. Verwacht een verfrissende wervelwind, 12 nummers met o.a. invloeden van The Beatles, punk-climaxen, hardrock, een volwassen ballad, maar ook humorvolle liedjes over “grote-mensen-dingen”. Opgenomen in Galloway Studio’s in Nijmegen, waar producer en sound engineer Sebastiaan afsloot met de woorden: ‘jullie zijn echt gestoord, weet je dat?’"

Mensen die al een kaartje hadden komen automatisch op de gastenlijst! Wist je dat je met korting het album direct kunt kopen?


Check it out --> https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/bootleg-betty-albumparty-soul-search


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 15,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:30
Einde 04:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief