vr 15 jul

House Classics w/ JAYDEE, Erick E, Dave Leatherman & Freehan

Op vrijdag 15 juli trappen we de Nijmeegse vierdaagse af met een dikke House Classics in Brebl Honigcomplex Nijmegen. Dit keer staan niemand minder dan JAYDEE, Erick E, Dave Leatherman en de jonge talentvolle DJ/Produces Freehand achter de decks.

JAYDEE

Jaydee een topartiest die met zijn wereldhit “Plastic Dreams” de hele wereld is over geweest. Zeg nou zelf, Wie kent ‘Plastic Dreams’ van JAYDEE niet?! Daarnaast is JAYDEE de medeoprichter van Streamin Music - First Impression. Wij zijn blij dat hij er vanavond bij kan zijn!

ERICK E

De energieke Erick E is ongetwijfeld één van Nederlands beste House DJ’s.

Erick Eerdhuizen maakte in 1995 zijn entree als resident-dj van de RoXY in Amsterdam. Daarna groeide hij uit tot een van de succesvolste dj's van Nederland.
Samen met Olav Basoski vormde hij een duo, waarmee hij halverwege de jaren 90 een grote clubhit scoorde met 'Don't turn your back'. Nu is hij vooral bekend door Housequake, wat hij samen met Roog doet, en Sneakerz, dat hij samen met Fedde le Grand organiseert.

DAVE LEATHERMAN

Dave Leatherman verdient zijn sporen in de Discohouse scene en is elke week te beluisteren op zijn 24Disco Nouveaux radio.

FREEHAND

De uit Nijmegen afkomstige jonge en talentvolle DJ/producer Freehand aka David van den Broek, is nog maar kort te bewonderen in de clubscene van Nimma.

Freehand zal deze avond zijn debuut maken op een House Classics podium en trakeert jullie op lekkere Techhouse set om in de stemming te komen.

Dit feestje wordt voor hem de ultieme vuurdoop om zich goed staande te houden tussen de grote namen.Kortom een avond die je niet mag missen!!


Het event wordt gehost door Dutch Dance NMG & InTo House

TICKETS
Prijs (VVK) € 20,00
Prijs (ADD) € 25,00
Zaal open 23:29
Aanvang 23:59
Einde 05:00
Locatie Brebl
Organisatie Dutch Dance NMG
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en) Jaydee
Erick E
Dave Letherman
Freehand
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief