do 28 jul

Otis x Brebl | Botticelli Baby (DE)

Een zielverscheurende meditatie van geluid. De muziek is gedurfd en eerlijk, puur en van hoge kwaliteit – en het is luid. Het rommelt en beweegt zich voort als een lawine. Het is iets om van te genieten, te ervaren en je door te laten meeslepen. Zitten kan, maar het is niet makkelijk.

Botticelli Baby, werd geboren in de Ruhrpott in 2018. Hun debuutalbum “Junk” (Unique Records), met een onnavolgbare stijl en geluid werd direct ontvangen uit met veel lovende kritieken. Ze begonnen vervolgens in 2019 vol gas met een reeks uitverkochte shows in heel Duitsland. Na optredens op meer dan 30 festivals, zoals jazzahead!, c/o Pop, Oldenburger Kultursommer en Skandaløs Festival, waagt Botticelli Baby zich nu voorbij de Duitse grens. Ze zullen de rest van het jaar onderweg zijn en clubs en openluchtfestivals opschudden met hun dynamische geluid.


Hun album “Junk” nam een verscheidenheid aan stijlen aan en verscheurde ze, mengde ze samen en ontwikkelde ze tot het voortstuwende en explosieve geluid dat het handelsmerk van Botticelli Baby is geworden. Wat kan het publiek verwachten als de donderende Botticelli Baby Train arriveert? Een stemming die grenst aan extase. Emmers zweet. De band buigt, wiebelt en ploegt naar voren, en je hebt uiteindelijk lucht nodig, maar ze blijven doorgaan. De zeven verschillende bandleden geven alles wat ze hebben aan hun instrumenten, en ze laten nooit, maar dan ook nooit los. Ze lachen, bewegen en spelen als een huilende en donderende eenheid, en het publiek wordt altijd uitgenodigd om deel te nemen aan hun feest. Botticelli Baby!


TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Prijs (Passepartout) € 95,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:30
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief