wo 6 jul

Otis x Brebl Sessions | Daniel van der Duim

Voor Otis x Brebl 2022 vroegen we drie regionale jazz toptalenten om speciale formaties samen te stellen voor één avond. Elke woensdag van Otis x Brebl zie je zo een unieke set onder wisselende leiding van Daniel van der Duim, Wietse Voermans en Teun Creemers.

Bezetting:

Daniel Van Der Duim: Keys

Willem Romers: Drums

Prashant Smalal: Gitaar

Daniël van der Duim is pianist, componist en producer. In het werk van Daniël staat vrijwel altijd het narratieve centraal; de muziek heeft altijd een bepaalde thematiek en hij neemt je graag mee naar een wereld waarin je even je oog dicht mag doen en mag wegdromen in het verhaal. Zo zijn zijn albums vrijwel altijd concept-albums. In 2021 presenteerde hij zijn eerste soloproject onder de naam Daniël Tomàs genaamd Pintures. In Pintures gaat het in vergelijking met zijn eerdere werk meer om de introspectie. Nummers uiten vaak een bepaald gevoel waar moeilijk woorden aan vast te plakken zijn. Het is een ode aan de kracht van de verbeelding, die je vindt als je maar goed genoeg naar binnen kijkt.

Samen met Daniel en de ontwerpers van Studio Hartebeest brengt Stichting Otis Talent in november het oudste verhaal bekend naar de oudste stad Nijmegen. Met een mix van composities en beeldverhalen brengen wij het ‘Epos van Gilgameš’ weer tot leven aan de Waal.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 15,00
Prijs (Passe-Partout) € 95,00
Zaal open 21:00
Aanvang 21:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Meneer Otis
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief