zo 18 sep

Dances with Bulls

Classic dance night by the Bull Town Band

De Bull Town Band staat bekend om haar jazz en funky sound met geweldige zangeres en solisten. Om ons vaste publiek te verrassen gaan we wat anders-dan-anders op de planken brengen. Dit wordt uw kans om deze muzikanten eens van een hele andere kant te zien!

Voor mensen die minder van complexe jazz houden en de Bull Town Band nog niet gehoord hebben, is dit een prima kans eens kennis te maken met deze sublieme big band. Met drums, bas, gitaar, toetsen en percussie staat er een rotsvaste basis. 4 trompetten, 4 trombones en maar liefst 6 saxofoons laten de mooiste nummers tot leven komen. Dit alles onder de deskundige leiding van dirigent Rob van den Hoven.

De Bull Town Band gaat voor één keer buiten haar vertrouwde repertoire met een fantastische dance-night. Met hits van o.a. Prince, Stevie Wonder, Donna Summer, The Beatles, Christina Aguilera, Jennifer Lopez, Tower of Power, Ike & Tina Turner, The White Stripes, en Whitney Houston wordt dit een swingende avond met voor ieder wat wils... and then some more.

Alles wordt uit de kast getrokken: naast de 19 koppige band zingen er 3 zangeressen mee en is Rapper Are MC een energieke aanvulling. Dit wordt een avond waar je niet stil bij kunt blijven zitten.

Komt dat zien, komt dat horen... eenmalig... uniek... swingend... en nu al spraakmakend.

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief