vr 16 sep

Diskodip x Young Marco & Orpheu The Wizard (all night long)

Na een onvergetelijke vierdaagse week gaan we verder op tour in eigen stad met een avond die jullie nog tegoed hadden van ons: all night long met legends Young Marco en Orpheu The Wizard op vrijdag 16 september. Om het nog specialer te maken organiseren we deze avond voor de eerste keer in een dampende Brebl.

Diskodip heeft favorieten Young Marco & Orpheu The Wizard uitgenodigd voor een zweterige avond in Brebl.

Young Marco, de kampioen van de “unclassics”. Young Marco staat al bijna een decennium aan het front van de bruisende underground scene. Hij heeft een aantal beruchte residencies achter de rug. Daarnaast heeft Dekmantel’s finest een speciaal talent om zijn publiek in een oogwenk door een handvol genres te loodsen. In 2015 heeft hij Safe Trip gelanceerd, een populair label vol met speciale must-have edits en releases. Een ding weten we zeker: met “the guy with everlasting youth”, ga je een inspirerende, maar vooral dansbare avond tegemoet.

Orpheu the Wizard is oprichter van het befaamde Red Light Radio. Niet voor niets dat hij The Wizard heet: een van Neerlands beste diggers, een dj die wereldwijd wordt geroemd om de veelal obscure en weirde platen waarmee hij hele massa’s aan het dansen krijgt: van Chinese synthpop en bezwerende Trinidad-sitarfunk tot Braziliaanse protohouse en wave uit het Oostblok.

- Dit is een 18+ event
- Dit is een PIN-only event

TICKETS
Prijs (VVK) € 20,50
Prijs (ADD) € 20,50
Zaal open 23:59
Aanvang 23:59
Einde 06:00
Locatie Brebl
Organisatie Doornroosje
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief