do 8 sep

TKNQ + expo Liedeke Taen

TKNQ is een instrumentale fusion band. Vier muzikanten met vier verschillende achtergronden die elkaar uitdagen en motiveren om een ‘common ground’ te vinden.

Tijdens de coronatijd werd er in 3 maanden bedacht, uitgewerkt en opgenomen. Het resultaat is een EP genaamd “Four Elements” (2020). Kort daarna volgende de tweede EP “Social Structures” (2021). Beide EP’s zijn te vinden op Spotify. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan een volgende plaat “Mental Walls”. Deze laatste plaat wordt live gespeeld tijdens dit optreden in Brebl!

Bij TKNQ worden veel muzikale kleuren gemengd wat resulteert in eerlijke en spannende composities. TKNQ nodigt je van harte uit om onderdeel te zijn van deze muzikale ervaring.

Liedeke Taen is geboren in Nijmegen (NL) in 1996. Na de middelbare school heeft ze een zoekjaar gedaan aan de Bernard Lievegoed Hogeschool in Driebergen. Zo ontdekte ze dat ze dingen wilde creëren en haar creativiteit als kracht wilde gebruiken. Ze studeerde in 2019 af aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Arnhem met een installatie van keramisch werk en zeefdrukken.

Onopgemerkte objecten, plaatsen en situaties houden haar gefascineerd. De dingen die we als vanzelfsprekend beschouwen, plaatsen die we passeren of zelfs niet begrijpen omdat we ze lelijk en onbeduidend vinden. Liedeke Taen vindt betekenissen en schoonheid in ons alledaagse. Dit gevoel van verwondering; niet in de natuur of het goddelijke, maar in het alledaagse en in de kleine dingen om ons heen, is wat ze zoekt. Liedeke gelooft dat het een manier van kijken is die we onszelf kunnen aanleren. Gehechtheid aan de alledaagse en op het eerste gezicht betekenisloze objecten om ons heen kunnen het leven draaglijker en waardevoller maken.

Liedeke ontwierp de cover voor de derde EP van TKNQ, genaamd “Mental Walls”TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief