do 13 okt

Olav & the Blues Cruise // The Nameless

Vanavond de hele avond western rock & country revue, blues en americana en twee bands! Olav & the Blues Cruise en The Nameless.

Olav & the Blues Cruise
Olav & the Blues Cruise is een naam die staat voor een nieuw project van een zeer ervaren en gerenommeerde gitarist uit de Nijmeegse muziekscene.

Olav (Boereboom) speelde vele jaren in verschillende bekende en minder bekende (blues)bands. Zoals The Red Rooster Club en als begeleider van vele bekende Nederlandse en buitenlandse blues- en pop grootheden. Hij deelde o.a. het podium met Kaz Lux, Tineke Schoemakers, Anna Popovic, Bertus Borgers, Bert Heering, Little Willy Littlefield, Rosa King, Oscar Benton, Terry Mann, Clemens v.d. Ven, Harry Muskee en vele anderen. Daarnaast was Olav als studiomuzikant betrokken bij vele cd’s van andere bekende en bevriende muzikanten.

Na al die jaren in dienst van anderen zijn gitaarkunsten te hebben laten horen werd het hoog tijd voor een CD met eigen werk. Een lang gekoesterde droom die met behulp van fantastische muzikanten tot stand gekomen is.

Het resultaat is een stomende CD met een moderne vette sound en daarop een mix van zelfgeschreven echte bluessongs, Americana en rock, aangevuld met twee bijzondere en bewerkte covers. Persoonlijke teksten en mooie melodieuze gitaarsolo’s maken deze songs een echte luisterervaring.

De muzikanten staan daarnaast garant voor een geweldige live sound en performance. Vele jaren ervaring en enthousiasme op het podium is een lust voor het oor en het oog.

"Met muzikale vrienden heeft hij een mooi album in elkaar gezet waarin hij uitblinkt in zijn gitaarspel. Zo blijkt maar weer eens dat ook Nederland een goede voedingsbodem is voor mooie blues." - Bluesmagazine

"Kortom een prima album met uitstekende muziek. Zeker een aanrader" - Maxazine


The Nameless
The Nameless brengt hun dynamische Western Rock & Country Revue naar Brebl. Kijk, luister, zing mee en vooral dans op deze heerlijke, uptempo, vrolijke country songs.

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief