ma 14 nov

Adopteer een Liveshow

Toptalent uit Oost Nederland

Maak jij de derde editie van ‘Adopteer een Liveshow’ mogelijk? Op maandag 14 november organiseren muzikale broedplaats De Basis en productiehuis BRUT ‘Adopteer een liveshow’ in de Brebl in Nijmegen. Dit is een avond met vijf lokale acts, die mogelijk wordt gemaakt door particuliere muziekliefhebbers, de zogenaamde ‘adoptieouders’. Help jij ze op weg?!

Tijdens de eerste lockdown vroegen De Basis en BRUT (Voorheen: De Nieuwe Oost Pop) zich af: wat kunnen we in deze tijden voor muzikaal talent betekenen? Twee jaar later is de noodzaak nog steeds hoog. Hoe bouwen we een brug tussen muzikaal minnend Oost-Nederland en deze nieuwe generatie artiesten? Dit jaar organiseerde ze voor de derde keer een Summerschool in De Basis, waarbij vijf geselecteerde muziekacts aan hun ontwikkelvragen gingen werken. Als kers op de taart laten ze nu, twee maanden later, hun groei zien tijdens ‘Adopteer een Liveshow’. Dit belooft een intense avond te worden!

Hoe word je adoptieouder?
Als je een act ‘adopteert’, maak je een bijzondere show mogelijk, support je de lokale muziekscene én krijg je de unieke kans om, samen met negen vrienden, te genieten van een verrassende avond live muziek van muzikanten die de komende jaren nog wel eens door kunnen gaan breken. Op de adoptiepagina van De Basis vind je meer info over welke acts je kunt adopteren en hoe.

De artiesten
De artiesten, afkomstig uit Enschede, Arnhem en Nijmegen, hebben sinds hun intense periode tijdens de Summerschool al veel live-meters gemaakt. Zo laat het duo Penvriend op het moment onder de vlag van Popronde heel Nederland hun mooie, folky liedjes horen. Silke Veld, een singer-songwriter, gaat je ontroeren met muziek dat lijkt op ‘Maaike Ouboter meets Bløf’. Teun Van Laake gooit het over een andere boeg. In zijn luisterliedjes brengt Teun van Laake persoonlijke en oprechte kleinkunst, poëzie en hiphop samen, vaak met een lichtzinnige touch. Lost Verses, het ambient project van Rindert Lammers, laat je juist heerlijk wegdromen op intense soundscapes. Lekker weggedommeld? Dan schudt Oh Whale je wel weer helemaal wakker met een ruige mix van artrock, shoegaze, avant-garde, dreampop en vuige noise. Wie wil zou jij graag willen adopteren?

De show
Maandag 14 november om gaat de zaal open en vanaf 20u start het programma met vijf uiteenlopende optredens. Wil je naar de show komen, enkel als bezoeker? Dat kan ook.

Op de adoptiepagina van De Basis vind je meer info over welke acts je kunt adopteren en hoe.

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Penvriend
Silke Veld
Teun Van Laake
Lost Verses
Oh Whale
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief