zo 20 nov

Phat Cool Bigband ft. Oscar Reijers | Pat Metheny classics

Jazz, Funk, R&B, Pop, Latin en Fusion; de ingrediënten van het Phat cool bigband programma. Een grote groep bezielde muzikanten verzorgt een gevarieerde show van stukken uit de geïmproviseerde muziek.

Al eerder deelden bekende gastsolisten als Arno Krijger en Sean Freeman het Brebl-podium met de band in een projectmatig vormgegeven programma. Deze keer vormen stukken van Pat Metheny de hoofdmoot van de show. Het omvangrijke oeuvre van de wereldberoemde gitarist levert een inspiratiebron van formaat. Lyrische orkestrale composities worden afgewisseld met verstilde ballads en kleine bezetting stukken die inmiddels tot jazz-standardcategorie verheven zijn. Gitarist Oscar Reijers maakt al jaren deel uit van de ritmesectie van Phat Cool Bigband; het werk van Metheny vormt een uitgelezen mogelijkheid om zijn talent te etaleren.

Vocale en instrumentale songs van bijvoorbeeld Louis Cole, Electro Deluxe, Prince, Jacob Mann, Doe Maar, de Beatles en Paul Simon completeren de show met veel afwisseling en verrassende elementen.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief