za 31 dec

Dit Was Overtijd

Proosten en toosten, live, dance en dansen

We hebben het een jaar weten te rekken, maar nu komt er dan toch de oorverdovende stilte. Na vanavond stopt het Culturele Hart van Nijmegen met kloppen. Brebl sluit zijn deuren, maar niet zonder een afscheidsavond met alle kanten van Brebl in beeld.

Ooit ... lang geleden, in 2014, zou het eerste event van Brebl ooit Underpants zijn. Helaas viel die dag in duigen en moesten we het feestje verplaatsen. Nu geven we Diede van Overbeek na 9 jaar weer opnieuw de ruimte om je te overvoeren met afro, latin, cuban en andere ritmes. Cirkels zijn rond dus we eindigen met het begin, op weg naar een mooi nieuw jaar.

Van alle bandjes die we in Brebl op het podium hebben gehad heeft Power to the Pipo wel echt onze harten gestolen en de de zolen van alle mensen in de zaal. Stilstaan is onmogelijk en diegene die de kreet Loempia niet uit zijn mond krijgt moet nog geboren worden. Dus na de bubbels kan je het vege lijf losschudden op niet te weerstane live Power to the Pipo garage-funk en gekkigheid.

Ondertussen heb je de hele avond de tijd om je muzikale wonden te likken met de verleidelijke plaatjes van dj’s Kim en Jenny Rose. Gewoon retro, terug in de tijd en op naar morgen tegelijk. Want daar is een afscheid voor, om te vieren dat er altijd weer een dag is.

Er is een kleine vogel die al jaren in Brebl zijn toevlucht zoekt en vindt. Onze privé Roodborstje Robin. De meesten van jullie hebben het nooit gemerkt, maar Robin overwintert al 9 jaar in Brebl. Ons andere vogeltje het Roi “Knopje” Koch, en die is er net iets minder lang, en er hele jaar door. Roi zal jullie door de ochtendstond van 2023 begeleiden met melancholische en melodische zachte techno

Voor iedereen die de grote zaal te groot vindt, hebben we deze avond twee intieme plekke gecreëerd. In onze bruine kroeg café Atlas Hollandia kan je op Turkse tafelkleedjes je glas neerzetten, en met een stille disco op je hoofd de wereld verbeteren. Helemaal aan de andere kant van Brebl is een safe zone waar AZOTH met o.a. EUROTIC & Oxymore het gevoel intiem houden.

Voor alle liefhebbers van Ries, en van Jamaica, staat de binnenplaats vol van reggae, dub en dancehall. Zo kan je hoogstpersoonlijk afscheid nemen van de nachtportier van Brebl.

De laatste 3 acts van de avond houden we geheim, en nee, vraag ons niet of we het vertellen. We maken er een raadsel van: deze residents zijn onlosmakelijk verbonden met Brebl en onmisbaar voor al uw culturele uitspatting.

Voor iedereen wat wils, net zoals Brebl dat altijd heeft gedaan en jullie dat altijd hebben ingevuld. Want Brebl zijn we samen. Eén grote speeltuin met bekende gezichten, dat is wat je je presenteren. Mocht je nog ideeën hebben, stuur ff een mailtje naar overtijd@Brebl.nl. Je weet maar nooit hoe we je kunnen inpassen.

Cadeaus en tranen zijn uit den boze, want je helpt ons al door een ticket te kopen. Het ticket is all-inclusive €50,-Ja, je leest het goed, inclusief al je drankjes, natuurlijk tot zo lang de voorraad strekt. Geen gedoe met muntjes, geen gewacht voor de kassa, gewoon uiterlijk om 02.00 binnen, en je avond zit goed.

Om een nieuwe Brebl van de grond te tillen is geld nodig, veel geld, dus je ticket bestaat uit 2 delen. Een donatie van €20,23 en het all-in ticket van €29,77.

TICKETS
Prijs (VVK) € 50,00
Prijs (ADD) € 
Zaal open 22:00
Aanvang 22:00
Einde 06:00
Locatie BreblClubb, Atlas Hollandia
Organisatie Brebl
Genre Live muziekParty, Divers, Dansen Clubnacht Festival
Artiest(en) Power To The Pipo
Diede van Overbeek
Kim
Jenny Rose
Knopje
AZOTH
EUROTIC
Oxymore
Ries
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief