zo 23 apr

De PuBi′s ft. JazzKids

Jeugdjazzorkest de PuBi’s bestaat uit talentvolle muzikanten afkomstig van diverse middelbare scholen uit Arnhem en omgeving. De bezetting bestaat uit saxofonisten, trompettisten, klarinettisten, trombonisten, piano, bas, gitaar, percussie, drums en zang, ze staan onder leiding van Marijke Gustorff. De PuBi’s zijn ontstaan vanuit het educatieprogramma van de Guus Tangelder Bigband.

Ze hebben de afgelopen jaren grote bekendheid gekregen: Tijdens het ‘Prinses Christina Jazz concours’ in het Bimhuis te Amsterdam sleepten ze de eerste prijs in de wacht. De PuBi’s gaven concerten op uiteenlopende locaties: In het Museum voor Moderne Kunst in Arnhem, in Musis Sacrum, tijdens het AMZAF-festival, op het podium van Luxor-Live, in Kunsthuis 13 en ook in Brebl. Ieder jaar maakt de groep een zomertoer naar Terschelling waar concerten worden gegeven op strandpaviljoens en in de dorpsstraten van West- en Midsland.

Het repertoire loopt uiteen van swing, blues, funk en lekkere jazzmuziek. Uiteraard wordt er ook flink op los geïmproviseerd.

De PuBi’s staan garant voor een energiek en swingend optreden waarbij alle remmen losgaan.

Gratis
Prijs (ADD) € 0,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:30
Einde 17:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief