zo 30 apr

Jazzy Salsa Salon LIVE Septeto Trio Los Dos

Jazzy Salsa Salon presenteert samen met Brebl: Septeto Trio Los Dos, dé vertegenwoordiger van de Santiago de Cuba sound genaamd "SON Cubano".

Al jaren een van de populairste latin bands van Nederland en de enige met deze unieke stijl. Vanaf 1997 zijn ze jaarlijks te vinden in Cuba om, midden in de bakermat van de Son, te werken aan wat inmiddels een zeer herkenbare eigen geluid is. In Santiago de Cuba zelf geniet deze formatie grote populariteit. Optredens in de Casa de La Trova, El Quitrin en de Casa de La Musica alsmede “Radio Revolución” en “Radio Mambí”, twee spraakmakende zenders uit de Oriënte, hebben voor grote naamsbekendheid gezorgd.

Door de jaren heen hebben de mannen zowel live als in de studio samengewerkt met bands als Septeto Santiaguero, Sones de Oriente, Morena Son en Septeto Nabori, allen behorende tot de mondiale top in dit genre.CD opnames zijn er ook met grotendeels eigen repertoire. "Somos Hermanos" en "Asi es La Vida" zijn te downloaden op Spotify en CD baby.De band heeft een volledig traditionele akoestische bezetting, bestaande uit: tres, armonico, gitaar, contra-bas, maracas, guiro, bongó, campana, trompet y uiteraard la clave. Deze instrumenten, de meerstemmige coro’s en zang en met name het altijd explosieve samenspel zorgen ervoor dat danser en toehoorder een onvergetelijke muzikale ervaring mee krijgt. Het meest gehoorde commentaar tijdens Septeto Trio Los Dos optredens is dan ook:“Asi se hace el son!”Pepito - Tres, Armonico, coros

Enrique- Contrabajo, double bass
Chiel "el pavo real" - Trompeta, Clave, Coros
Juan Alberto - Guitar, Lead singer
Thierry - Conga, coros
Martin - Bongo, Campana, Coros
Glenn – Maracas

http://www.septetotriolosdos.com

Entree 10 euro (alleen contant)

Pauzemuziek: DJ El Pregonero en Daniëlle

deurverkoop
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 15:00
Aanvang 15:00
Einde 19:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Dans, Live muziek, Dansen
Artiest(en) Trio Los Dos
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief