do 6 apr

Undercurrent Orchestra

concert met Wereldkoksmaaltijd

Undercurrent Orchestra is een avontuurlijk, zeskoppig collectief van gerenommeerde muzikanten uit de Amsterdamse jazzscene onder leiding van Iman Spaargaren (klarinet en tenorsaxofoon).

In december 2021 verscheen hun debuutalbum Everything Seems Different (Zennez Records) en is een reactie op de pandemie en alle gevoelens die daarbij vrijkwamen: angst, hoop, verveling, inspiratie, treurnis en blijdschap. Hun interacties leveren een breed spectrum op, van dromerige soundscapes tot stevige grooves en vlammende improvisaties.

“Zo fraai als de hoes is ontworpen, zo elegant klinkt de muziek. Zoals het een Nederlandse band betaamt, is relativerende humor nooit ver weg.” (Ken Vos, Jazzism)

"Zo heeft elk van de stukken op deze cd iets dat je bij de lurven pakt met voor mij het heerlijke ‘Françoise pourquoi’ als toppertje." (Sjoerd van Aelst, Jazzflit)

Undercurrent Orchestra:
Iman Spaargaren - klarinet/basklarinet/tenorsax
Annie Tångberg - cello
Gerard Kleijn - trompet
Joost Buis - trombone
Guillermo Celano - gitaar
Marcos Baggiani - drums

Bij onze buren Wereldkoks kan je elke dinsdag t/m vrijdag lunchen en vandaag bieden ze je een heerlijke maaltijd aan om 18:00 uur. Voor, hoofd en na voor €17,50. Als extra toetje krijg je dan het smakelijke optreden van het Undercurrent Orchestra, dus in totaal €32,50. Je kunt de maaltijd bestellen via onze ticketlink. Wat wil een mens nog meer, eerst lekker eten en dan uitdagende muziek, een compleet verzorgde avond uit.


 

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Prijs (CJP/stud- VVK) € 10,00
Prijs (Eten + Concert) € 32,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Iman Spaargaren
Annie Tångberg
Gerard Kleijn
Joost Buis
Guillermo Celano
Marcos Baggiani
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief