za 10 jun

The Swim & Blind Lemon

Dubbelconcert The Swim & Blind Lemon

The Swim is een nieuw trio uit Nijmegen en Boxmeer dat pop- soul- funk- en rhythm & blues bewerkingen speelt van bekende composities uit 7 decennia popmuziek.

The Swim bestaat uit:

Jan van Heumen: basgitaar - zang
Berno van Soest: gitaar - zang
Dominique Maassen: drums

Drie ervaren muzikanten die al tientallen jaren op de podia te bewonderen zijn in diverse bands als: The Revolvers, Wings of Steel en Ruby Fruit Jungle.

The Swim brengt nummers ten gehore in andere dan de bekende versies van onder andere: Johnny Cash, the Police, INXS, the Beatles, Ray Charles, Neil Young en John Mayer.

'Remarkable Remakes' zoals de band de bewerkingen zelf noemt. Verrassend en toegankelijk.


Blind Lemon is een 4-koppige formatie die de traditionele grenzen van de bluesmuziek niet zomaar accepteert. Het naadloze repertoire is een blend van blues, soul, gospel, rock, jazz en R&B en laat zich daarmee niet begrenzen door de geldende regels. Deze muzikanten zijn stuk voor stuk onderdeel van een generatie die altijd op zoek zijn om de muziek spannend, energiek en innemend te laten zijn. De ritme sectie, bestaande uit bassist Roland Kok en drummer Robbert Hendriks, vormt een strakke en groovende basis. Gitarist Steven van Moorsel neemt je met zijn weergaloze gitaarspel mee naar hogere sferen. Frontvrouw Britt Litjens is de lead vocalist en gaat helemaal los op haar Hammondorgel en bluesharp. Met verve vervult zij haar rol als Leading Lady. Gepassioneerd en met volle overtuiging weet zij samen met háár mannen zalen door heel het land op z’n kop te zetten.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) The Swim
Blind Lemon
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief