za 16 sep

Kunstnacht: DE ROLLENDE MINA′S X BREBL

Kunstnacht: De Rollende Mina's x Brebl in Doornroosje

DE ROLLENDE MINA'S X BREBL met Jamie Peet & Niels Broos in Doornroosje tijdens de Kunstnacht

Een dromerige kunstinstallatie waarin je als toeschouwer wordt meegenomen in de ideale wereld van het queer/feministisch skateboardplatform De Rollende Mina’s. De bezoeker belandt midden in een miniskatepark waar véél meer gebeurt dan alleen skateboarden. Voel je even thuis in de wonderlijke wereld van de queer/vrouwen skateboardbeweging totdat je plots belandt bij Brebl.

In Brebl word je welkom geheten door de vertrouwde lucht van verschraald bier, de tonen van grensverkennende jazz en al het moois wat je afgelopen 9 jaar hebt leren kennen. Dat komt je bekend voor, maar je kent Brebl ook van muziek die je nog nooit gehoord hebt, die je op het verkeerde been zet en die je sowieso wat ontregeld maar glimlachend de zaal laat verlaten.

Voor de kunstnacht heeft Brebl Jamie Peet & Niels Broos uitgenodigd. ‘Dit duo staat voor alles wat goed is aan de fusie van hiphop, elektronica en jazz’, aldus Jazzism. Toetsenbordspeler Niels Broos en drummer Jamie Peet begonnen allebei al op zeer jonge leeftijd met spelen en improviseren zit in hun bloed. Ze hebben affiniteit met de jazz van Monk en Coltrane, maar ook met de beats van JDilla en Flying Lotus en de elektronica van Aphex Twin en Squarepusher.


Let op: Dit event vindt NIET in Brebl plaats, maar in Doornroosje

TICKETS
Prijs (VVK) € 19,95
Prijs (ADD) € 0,00
Prijs (ppt+nachtfeest) € 27,95
Prijs (CJP-ppt+nachtfe) € 23,75
Zaal open 18:30
Aanvang 19:00
Einde 21:30
Locatie Doornroosje
Organisatie Nijmeegse Kunstnacht
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Rollende Mina′s
Jamie Peet & Niels Broos
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief