vr 27 okt

FAY CLAASSEN @De Lindenberg

Festival Jazz International Nijmegen

Let op: Dit concert vindt plaats in Lindenberg Cultuurhuis, Ridderstraat 23 in Nijmegen

Sinds 2016 presenteert Festival Jazz International Nijmegen in het najaar een verscheidenheid aan artiesten uit binnen- en buitenland. Brebl presenteert vanavond in de Lindenberg: Fay Claassen.

POWERVROUW VAN DE NEDERJAZZ

Fay Claassen is een van de powervrouwen van de Nederlandse jazz. Met haar indringende stemgeluid maakt ze zich nummers geheel eigen en weet ze haar publiek te ontroeren en in de ziel te raken. De lijst van gerenommeerde festivals, podia en jazzlegendes en andere muzikale grootheden waarmee Fay heeft samengewerkt is dan ook lang. Op haar nieuwste album,Symphonic Stories, live opgenomen met het Residentie Orkest in een lege zaal tijdens de lockdown, vertolkt ze nummers van onder meer Paul Simon, Burt Bacharach en Paul McCartney.

BEZETTING
Fay Claassen – zang
Karel Boehlee - vleugel
Theo de Jong - bas


Festival Jazz International Nijmegen vindt plaats van 25 t/m 29 oktober 2023 op verschillende locaties in Nijmegen en wordt mede mogelijk gemaakt door Brebl, Doornroosje, Festivalhuis Nijmegen, Gemeente Nijmegen, Lindenberg Cultuurhuis, LUX, Music Meeting, Podium JIN, Stadsschouwburg en De Vereeniging. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.fjin.nl.

TICKETS
Prijs (VVK) € 22,50
Prijs (ADD) € 25,00
Zaal open 19:00
Aanvang 19:30
Einde 21:00
Locatie De Lindenberg
Organisatie Festival Jazz International Nijmegen
Genre Live muziek, Jazz, Festival,
Artiest(en) Fay Claassen
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief