wo 1 nov

Prinses Christina Jazz Concours 2023 - Halve Finale

Het Prinses Christina Concours organiseert het tweejaarlijkse Jazz Concours. De wedstrijd staat open voor jonge jazzmuzikanten in de leeftijd van 12 t/m 21 jaar en is het enige landelijke jazzconcours voor deze leeftijdsgroep.

Voor het eerst wordt er een Halve Finale aan het Jazz Concours toegevoegd in Brebl en New Grounds Rotterdam.

Het doel is om jonge jazzmuzikanten in Nederland te stimuleren en een podium te bieden, rekening houdend met hun talent en ambities. Het concours staat deze editie ook open voor aanverwante stijlen zoals wereldmuziek, soul, bossa nova, samba, latin en funk. In 2023 zetten zij in op het (verder) vervagen van stijlgrenzen, om zo bij te kunnen dragen aan het ontkiemen van het creatieve en improviserende talent van de deelnemers.

Er zullen deze avond in Brebl ongeveer 7 deelnemers live komen spelen, die worden beoordeeld door een professionele jury. Kom kijken en luisteren!


Inschrijven

Als je wil deelnemen aan het concours, kan je je inschrijven via de website van het Prinses Christina Concours, www. christinaconcours.nl/jazz. De inschrijving loopt van vrijdag 1 september t/m vrijdag 6 oktober. Na de inschrijving kunnen deelnemers van maandag 9 t/m woensdag 11 oktober hun deelnamevideo insturen via dezelfde website.

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Prijs (jongeren t/m 25) € 7,50
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief