za 9 dec

Cabbage Alley

Roaming the battlefield of Perdido Street

Met gepaste trots presenteren wij Cabbage Alley, een brug tussen tijd en genre, waarbij de diep doordrenkte traditie van New Orleans second line blazers en vette funk naadloos samensmelt met de hedendaagse vibes van vernieuwing.

Cabbage Alley is een 10-koppige band van virtuoze musici, verankerd in hun instrumenten. Onder leiding van drummer Ferdinand Boonekamp hebben we de ritme sectie met Marcus Bruystens op bas (Claw boys Claw), Maarten Willemse op gitaar (Anika, Matik), Sherwin Kirindongo als percussionist (Giovanca, Chefs special) en Hilmar Leujes op toetsen / hammond (Frans Sanders academy). Zij worden ondersteund door een blazerssectie in de second line traditie met onder andere local heroes Pieter Engels en Peter Smaal.

Wij koesteren de essentie van de legendarische Meters maar laten ons daarbij inspireren door de muzikale visies van bands als Orgone, Lettuce en Stanton Moore. Kortom Cabbage Alley creëert een funky klanklandschap met een show waarbij je jezelf terugvindt in de straatjes van Perdido street en Cabagge Alley te New Orleans.

https://www.cabbagealley.com

TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en) Cabbage Alley
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief