za 23 dec

Electro Live Urban Fusion - High Five Edition

Op zaterdag 23 december zal de fusie van akoestische en elektronische componenten zorgen voor een dynamisch Urban Station, een spektakel waarvoor Nijmegen wordt uitgenodigd om aan deel te nemen of te komen aanschouwen! Dansers met diverse stijlen zullen worden begeleid door live-muziek dat weerklank vindt bij een breder stedelijk publiek met een diverse culturele achtergrond. Kom genieten van deze transformatieve culturele synthese waarbij via semi-improvisaites en choreografieën ruimte wordt gecreëerd voor elkaars talent!

Deelname muzikanten en dansers (gratis)
Ben je actief in het maken van muziek of dans je graag, maar mis je gezamenlijke activiteiten? Ben je nieuwsgierig om nieuwe ritmes en genres te ontdekken en te delen? Tijdens dit programma inspireren we elkaar door middel van een muzikale- en dansbare stedelijke uitwisseling.

Het teamwork groeit binnen een creatieve en urbane context wanneer we onze lichamelijke bewegingen samen laten komen met de vloeiende ritmes en vibraties van een energiek repertoire dat gezamenlijk wordt voorbereid en gedeeld met het Nijmeegse publiek (aanstaande 23 december: Het Urban Station bij Brebl). Door elkaar te ontmoeten zal een stroming van diverse uitwisselingen en bewegingen losbarsten om de muziek op verschillende manieren te genieten!

Lees hier meer over de deelname aan het programma en meld je aan via:
- Deelname Muzikanten: https://forms.gle/Mbk96zyAmxGEWRZZA
- Deelname Dansers: https://forms.gle/gJMcLRbCLFZHhbjf9

Met Urban Station (publiek met ticket)
Na de voorbereidingen die overdag plaatsvinden door de deelnemende muzikanten en dansers, opent Brebl vanaf 20:00 uur de deuren voor het publiek! Vind hier je tickets en kom genieten van deze innovatieve culturele synthese waarbij via improvisaites, samenspel en lichamelijke expressiviteit ruimte wordt gecreëerd voor elkaars talent!


TICKETS
Prijs (VVK) € 11,00
Prijs (ADD) € 11,00
Zaal open 20:00
Aanvang 21:00
Einde 23:59
Locatie Brebl
Organisatie Stereotoren Pop Fusion
Genre Dans, Live muziek, Pop Dansen
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief