do 1 feb

Zettai Live Gameshow

Dreams in Color & Fight Your Inner Demons

Dompel jezelf onder in de wereld van Zettai, een vernieuwend fusiontrio dat de grenzen van het experiment opzoekt. Ze brengen twee vernieuwende concepten in één show: voor de pauze brengen zij hun audiovisuele show met een mime-speler in VR werelden, na de pauze spelen zij samen met het publiek hun bijzondere muzikale videogame.

Zettai + VR = Fight Your Inner demons

In Fight Your Inner Demons duikt het trio dieper in de wereld van virtual reality (VR). Merel Barends maakte zes unieke VR-ruimtes bij de nummers van Zettai rondom het thema “Fight Your Inner Demons”. In de voorstelling creëren ze nu een live ervaring waarbij mimespeler Pleuni Veen een VR-bril draagt en interacteert met de band, jij als publiek zit daar middenin. Wat Pleuni ziet, zie jij ook op groot scherm.Zettai + Videogame = Dreams in Color

Dreams In Color is een videogame van Nijmeegse gamedesigners Luuk Linders en Gil Vilhena de Oliveira in samenwerking met Zettai. Deze artistieke ‘platformer game’ speelt het publiek samen met de band; vrijwilligers uit het publiek besturen de avatar waarbij Zettai de bijbehorende muziek en geluidseffecten verzorgt. In deze game moeten de speler en de band kleur zien terug te brengen in een grauwe wereld. Hoe soepel dat gaat en hoe de muziek zal klinken ligt aan de acties van jou als speler… Ga jij bijvoorbeeld af? Dan moet ook de band opnieuw beginnen! Tik jij het verhogings-icoontje aan? Dan moet de band een toontje hoger gaan spelen. Met andere woorden: deze videogame zorgt ervoor dat geen uitvoering van dit nummer hetzelfde zal klinken!

De game zal door meerdere vrijwilligers bestuurd worden. Natuurlijk brengen we de game ook uit voor de rest van ons publiek. Na de show kan de game online worden gespeeld (en nieuwste single Dreams I Have worden geluisterd) via de website van Zettai.

Toetsen: Thijmen Schoute
Basgitaar: Florean Kruijswijk Jansen
Drums: Eva Korse
Game: Luuk Linders en Gil Vilhena de Oliveira
Mime: Pleuni Veen
VR: Merel Barends

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Prijs (CJP/stud- VVK) € 10,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 12,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Divers, Jazz
Artiest(en) Thijmen Schoute
Florean Kruijswijk Jansen
Eva Korse
Luuk Linders
Gil Vilhena de Oliveira
Pleuni Veen
Merel Barends
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief