Uitverkocht

vr 9 feb

Knopje wordt verliefd

Februari: de maand van de liefde en harmonie.

De maand februari staat in het teken van de liefde en romantiek. Er zijn allerlei manieren om deze maand te vieren, of het nu gaat om een Valentijns diner of het geven van een romantisch cadeau. De meeste mensen gaan er echter voor om tijd met hun geliefde door te brengen en speciale momenten te delen. Om jou deze beleving optimaal te laten ervaren wordt Brebl omgetoverd tot een romantische plek vol warme klanken.

De liefde is voelbaar. 

Met gepaste trots presenteren wij Arjuna Schiks. 

Arjuna Schiks, eigenlijk kun je niet om hem heen. Hij heeft op de meest uiteenlopende feesten en festivals gestaan. Zijn stijl? Zijn muziek vertelt een verhaal, het geeft expressie aan gevoelens. De Amsterdamse producer staat sowieso wel bekend als een vrije geest, zeker als je afgaat op de naam van een van zijn tracks: 'Mahesvari'. 

Mahesvari is een belangrijke plaat in zijn carrière geweest. Hij vernoemde de track naar zijn moeder. Mahesvari is haar Indiase naam.

Al vroeg in zijn pubertijd begon hij met het produceren van elektronische muziek. Zijn carrière kreeg een enorme boost toen hij in 2006 live ging optreden. Onder het grote publiek werd hij later bekend als ‘aka the Junkies’, het pseudoniem waaronder hij samen met Willie Wartaal de klapper ‘Konijntje’ produceerde. Zijn live-performance is echter een stuk ruiger dan de hit doet vermoeden. Arjuna Schiks is zelfs een tikkeltje onbezonnen, maar maakt muziek die tot de verbeelding spreekt van een nieuwe generatie.

Zijn stijl verschilt van ambient tot tech-house en electro. Kenmerken van zijn geluid zijn veel melodie en een warme elektronische vibe.

Arjuna Schiks gaat ons trakteren op een intieme avond vol fijne beats, soms duister en energiek, dan weer kleurrijk en melodisch. Kortom, je moet het gewoon zelf meemaken!

Je kunt een avond zonder poespas verwachten, gewoon puur Arjuna Schiks.

TICKETS
Prijs (VVK) € 13,29
Prijs (ADD) € 13,29
Zaal open 20:00
Aanvang 20:00
Einde 01:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Party, Clubnacht
Artiest(en) Arjuna Schiks
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief