zo 24 mrt

10 jaar in het vak: de route naar succes

NYNKE BRANDSMA, NELE VAN CANNEYT & JULIE HRUDOVÁ

In samenwerking met FotoEvent Nijmegen brengt Photo31 op 24 maart a.s een LIVE interview met drie zeer talentvolle fotografen over hun route naar succes. Nynke Brandsma, Nele Van Canneyt en Julie Hrudová.

Nynke Brandsma, Nele Van Canneyt en Julie Hrudová hebben het eerste decennium van hun fotografische loopbaan glansrijk doorlopen. Ze maken succesvol werk waarmee ze regelmatig exposeren en publiceren. Hoe komen zij tot persoonlijk werk met een eigen signatuur en wat drukt hun werk uit? Hoe regelen ze opdrachten en hoe zorgen ze ervoor dat ze in de galeries en museale wereld op de kaart staan? Dat vertellen zij tijdens deze LIVE editie van Photo31 op 24 maart in het Nijmeegse Brebl Theater.

Nynke Brandsma studeerde aan de Hogeschool voor Toegepaste Fotografie en de Fotoacademie in Amsterdam. Ze maakt deel uit van de &C Talent Academy en het collectief The Movement. In haar werk houdt ze zich bezig met percepties van het thema identiteit en ze vraagt zich af hoe mensen kunnen worden aangemoedigd om minder te oordelen. Met zowel documentair als autonoom werk verkent ze haar eigen leven en dat van onderwerpen die haar aandacht trekken.

Nele Van Canneyt is een beeldend kunstenaar die haar droomwereld projecteert op de realiteit. Vaak zijn het steden en urbane omgevingen die haar intrigeren. Zij gaat op zoek naar verstilling, het ondoordringbare, het onuitgesprokene, waarbij het toeval en de werkelijkheid van dat ene moment vaak een rol spelen. Ze vindt deze belevingswereld zowel overdag als ’s nachts. De beelden zijn niet geënsceneerd. Zij exposeert regelmatig in binnen- en buitenland.

Julie Hrudová groeide op in Praag, maar woont en werkt tegenwoordig in Amsterdam. Ze werkt voornamelijk op straat, waarbij ze de vreemde en surreële werkelijkheid probeert te vangen. Haar werk is verschenen in talloze publicaties en is in binnen- en buitenland tentoongesteld. In 2022 kwam haar eerste boek uit: ‘Chasing Amsterdam’, dat als een van de beste fotoboeken van het jaar werd verkozen. Hrudová werkt ook als beeldredacteur voor RTL Nieuws.

Klik hier om kaarten te bestellen

Lees hier meer over het live event met deze drie fotografen. TICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 10,00
Zaal open 14:00
Aanvang 14:30
Einde 17:00
Locatie Brebl
Organisatie
Genre Beeldend, Divers
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief