do 28 mrt

LaPiratesse

LaPiratesse is een live band die haar nummers brengt als een audio-visuele trip; wordt meegezogen in de werelden van frontmens Inez.

“We love the word fluïd
We love her
We love they
And we love him
And no, we don’t have to choose
And yes, that’s ok”

Verwacht een uitzonderlijke totaalbeleving, een nieuw universum, met vlijmscherpe teksten, extravagante outfits, hallucinante visuals en een avontuurlijke sound. Mede beïnvloed door de karakter wissels van David Bowie, de intensiteit van Nick Cave and the Bad Seeds, de vibe van Wende en de magische surrealiteit van Sigur Ros, slingert de band je zonder genade van poëtisch naar snoeihard en weer terug.

LaPiratesse is de performance band van creatief alleskunner Inez Wolters. Inez benadert haar nummers als visuele live clips en gebruikt het podium om te protesteren en te activeren. In elk nummer transformeert ze in een ander karakter met daarbij steeds een andere, zelf gemaakte, extravagante outfit. Ze neemt haar publiek mee langs haar gedachten, vragen en dromen over nu en (over)morgen. Dit doet zij op een persoonlijke manier, die tegelijkertijd universele thema’s weet te raken over (gender)gelijkheid, femininiteit, technologische en natuurlijke omwentelingen als ook over armoede en eenzaamheid.

De graadmeter? Als het maar schuurt, vervreemdt, je brein openbreekt of je hart doet bonken.

Op 14 maart komt het debuutalbum van LaPiratesse uit, digitaal, op cd en vinyl!

Volg het laatste nieuws via instagram: LaPiratesse!

www.lapiratesse.com

foto's: Daria Miasoedova
TICKETS
Prijs (VVK) € 12,50
Prijs (ADD) € 15,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 8,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 10,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Theater, Live muziek, Pop
Artiest(en) LaPiratesse
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief