zo 10 mrt

RHEIN & Evi Bosman

RHEIN

RHEIN is het muzikale alter-ego van Reinier van den Haak (Krach, Roosbeef). Na zich de afgelopen jaren meer te richten op zijn werk als psycholoog, kroop het bloed alsnog waar het niet gaan kon en besloot hij beide passies te verenen. In een neo-Freudiaanse zoektocht naar minder ratio en meer gevoel is RHEIN de inhoud van zijn dromen gaan bijhouden, om als inspiratie voor muziek te gebruiken.

Het eerste werk van RHEIN, de EP: Die Traumdeutung, wordt gereleased op 10 maart 2024 in Brebl te Nijmegen. Hiervoor werd de samenwerking gezocht met oude bekenden: producer/bassist Erik Harbers (Automatic Sam, de Niemanders) en jazz-drummer Ruud Voesten (Ambrosia, Krach) complementeren het Nijmegen- based trio RHEIN. Gijs Coolen (Anneke van Giersbergen, Woost) verzorgde de opnames en mix van die Traumdeutung

Voor de release van die Traumdeutung is RHEIN de samenwerking aangegaan met fotograaf Jeroen van Eck. Hij liet zich inspireren door de EP “die Traumdeutung”, op basis elk nummer schoot hij een vierluik. Deze 6 series zullen tijdens de releaseshow geëxposeerd worden.

Instagram: rheingroep
Facebook: RHEINGROEP
Linktr.ee: rheingroep
Evi Bosman

Evi Bosman is een indie-folk artiest uit Rotterdam. Geïnspireerd door songwriters als Adrianne Lenker, Phoebe Bridgers en Alan Hampton schrijft Evi zowel complexe als geruststellende songs. Warme gitaartokkels begeleiden haar heldere stemgeluid en ontwapenend authentieke verhalen. Evi's debuut-EP 'All That Remains' (2022) is op alle platforms beschikbaar.

Instagram: evi_bosman
Bandcamp: evi-bosmanTICKETS
Prijs (VVK) € 10,00
Prijs (ADD) € 12,50
Prijs (kinderen tot 12) € 0,01
Zaal open 14:30
Aanvang 15:00
Einde 18:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) RHEIN
Evi Bosman
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief