Uitverkocht

za 30 mrt

STÄSJ - Building a Cathedral

Release Show

Midden tussen de spitsbogen van de ribbenkast zingt STÄSJ de kieren wijd open, stapelen snaren en synthsgestaag op –van a capella weefsels naar beats die de heipalen de grond in beuken.

STÄSJ, het alter-ego van de Nijmeegse zangeres, performer en songwriter Stefanie Janssen, speelt hedendaagse pop, variërend van a capella tot synthballads met veelkleurigebeats.

Ze combineert elementen van electro-pop, klassiek, songwriter, pop-rocken een vleugje magisch mystiek tot een uniek dromerig dan weer opzwepend geluid. De onmiskenbare zang van Stefanie Janssen verklankt een gebouw zonder dak waar je naar de sterrenhemel gluurt. Voordat ze beschutting biedt reis je mee door haar avontuurlijke, electronische wereld met innovatieve melodieën en poëtische teksten.

Janssen creëert individueel of in samenwerking unieke grensoverschrijdende projecten waarin visuele kunst, opera en performatieve expressie de rode draad vormen.

STÄSJ wordt live versterkt Rosa Ronsdorf en Nina de Jong.

Line up:
Stefanie Janssen - voice, looper, synths, electronics
Rosa Ronsdorf - vocal backings, synths, electronics
Nina de Jong - drums, electronics

https://stasj.world/
Instagram: stasjmusic
Facebook: STASJMUSIC
www.stefaniejanssen.nl


Onrust

Onrust is het soloproject van de Belgische, autodidactische, electronische kunstenaar Wendy Mulder. De afgelopen tien jaar heeft ze met succes analoge synthese, computerdrummen en sampling verkend. Ze omschrijft haar muziek als ‘Tantric Techno For The Restless’ en combineert old-school industriële invloeden zoals Orphx, Esplendor Geométrico of Cosey Fanni Tutti met een uitgesproken vrouwelijke subtiliteit en aandacht voor detail en een neiging tot groovy psychedelica.

Line up: Wendy Mulder - (modular) synths, drum computer

Instagram: onrust1979
Facebook: onrust79
Bandcamp: onrust79
Soundcloud: onrust79

TICKETS
Prijs (VVK) € 7,50
Prijs (ADD) € 10,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 5,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 9,00
Zaal open 19:30
Aanvang 20:00
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop
Artiest(en) Stefanie Janssen ((STÄSJ)
Rosa Ronsdorf (STÄSJ)
Nina de Jong (STÄSJ)
Wendy Mulder (Onrust)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief