vr 26 apr

Broeinest - The Big Kiss op Koningsnacht

live music, performance & dance

Ook zin in een avond waar je kan dansen op ontregelende muziek en andere verrassingen?

Broeinest is een dansavond voor de muziekliefhebber. Voor iedereen die niet de hele avond op dezelfde beat wil dansen. Voor liefhebbers van muziek van over de hele wereld. Voor mensen die graag verwonderd en geïnspireerd naar huis gaan na een avond uit. The Big Kiss & o.a DJ@mf vormen samen een front om dit voor elkaar te krijgen. DJ’s en band wisselen elkaar af voor een eclectische mix.

Dansen, betoverd luisteren, zweten, stilstaan of in trance bewegen op de livemuziek van ‘The Big Kiss’ kan dat allemaal. Thomas Jaspers (drums), Dodó Kis (blokfluit, EWI synth, zang) en Bart van Dongen (Wurlitzer piano, Moog Prodigy, Korg MS20 en zang) hebben de krachten gebundeld in ‘The Big Kiss’. Improvisatie en onstuitbare groove komen samen in dit trio.

Met o.a. een dansworkshop door Lulu May.

Broeinest vindt plaats op vrijdag 29 maart, 26 april en 24 mei.

"The Big Kiss, drie fantastische en originele muzikanten nemen je met hun innemende muziek mee op een soms vrolijk, dan weer onstuimig of ontroerend avontuur. Prachtig samensoel, ze wervelen ondeugend om elkaar heen, je blijft steeds alert en geboeid, bovendien brengen ze je meteen in de dance mood." - Cécile


TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Prijs (kleine beurs) € 10,00
Prijs (Student/CJP) € 7,50
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 01:30
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop Jazz Dansen
Artiest(en) Thomas Jaspers
Dodó Kis
Bart van Dongen
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief